WIJ.

Partner in een duurzame toekomst.

Het doel van Scania is om de verschuiving naar een duurzaam transportsysteem te stimuleren, door een wereld van mobiliteit te creëren die beter is voor het bedrijfsleven, de samenleving en het milieu. De actie om in de Benelux compleet om te schakelen naar led-verlichting sluit hier dan ook naadloos op aan.

"De merkonafhankelijk lichtexpertise van LuxImprove heeft ons geholpen met het maken van de juiste keuzes."

- Manager Dealer Development Support van Scania Benelux, Theuwis Zandstra.

Meer over Scania en LuxImprove

DOEN.

Een op maat gemaakt plan.

Voor iedere vestiging is een uitgebreid lichtplan gecreëerd die uitgaat van een verhoging van het lichtniveau en een verlaging van het energieverbruik. Daarnaast zorgt de projectering voor een vergemakkelijking van de installatie.

Samenwerken met onze partners.

Dit project is uitgevoerd samen met ons netwerk aan installatiepartners.
Van planning tot oplevering; LuxImprove is het centrale aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, wat zorgt voor een totaalontzorging naar de klant.

LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt. 

Dien ook uw project in

WAT.

Goed licht, om in te werken.

Een nabootsing van daglicht zorgt in de werkplaats voor een prettige werkomgeving, die met een lichtniveau van gemiddeld 500 lux aan de hoogste eisen voldoen.

'Een verbetering van het lichtniveau én een gemiddelde besparing van 65% op het energieverbruik'

Merkonafhankelijk de beste oplossing.

Lichtlijnen van Luminaid en Nordeon zorgen voor een goed en egaal lichtbeeld, in zowel de werkplaats als het magazijn. Dankzij een verbetering van de lichtsterkte en kleurechtheid worden werkzaamheden zoals mechanische assemblage bevorderd. Ditzelfde geldt voor de smeerputten; waarbij waterdichte en slagvaste led-armaturen de onderzijde van de trucks verlichten. 

Alles over lichtlijnen

WAAR.

Een totaalaanpak van de binnen- en buitenverlichting.

Om de kantoren en publieke ruimtes optimaal te verlichten is gekozen voor het Edge-lit led-paneel. Deze panelen kwalificeren zich met de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiëntie. Daarnaast komt dit type led-paneel ook in aanmerking voor de Energie investeringsaftrek (EIA).

Robuust, zuinig en kan tegen een stootje.

Voor de buitenverlichting is de selectie van led-armaturen gevallen op de veelzijdigheid van het Octa-X led-straatarmatuur. Met een efficiëntie van 170lm/W is dit type armatuur één van de zuinigste led straatarmaturen die op dit moment te verkrijgen zijn.

Al onze producten