WIJ.

De kracht van samenwerken.

Eigenaar Jerry van Zuijlen heeft LuxImprove ingeschakeld om mee te denken met het lichtplan, om zo de beleving te versterken. Met de verbouwing van het hotel, komt er vernieuwing en uitbreiding van het restaurant en wellness.

“Hotel De Kamperduinen in Zeeland, met aangrenzend de wellness, moet aan drie eisen voldoen: bijzonder, uniek en vernieuwend.”


Wij nemen u mee door de buitenomgeving. De rest van dit mooie project volgt op een later moment.

Ook met ons samenwerken?

DOEN.

Sturen naar verwondering.

Ferry Tabeling, architect van Heineken Interieur Design, had op het moment van samenwerken een duidelijk plan.

Door onze uitgebreide kennis op het gebied van licht, geluid, beeld en aansturing, kunnen wij alle facetten van “Experience as a Value” inzetten met een bijzondere, unieke en vernieuwende ervaring; legt Annemieke Casteelen, Manager New Business uit.

“Onze expertise ligt bij het creëren van een verwonderende totaalbeleving, door aan te sluiten op de plannen en wensen van de klant.”

WAT.

Sfeerbeleving omzetten in emoties.

Het was duidelijk dat aansturing een bijzondere rol zou krijgen. Het gevoel dat men overdag wil oproepen, verschilt van dat in de avond. Vooral in de tuin is aanpassing van de verlichting, aan de lichtintensiteit van de buitenomgeving, essentieel voor de juiste sfeer.

Totale vrijheid in bediening en installatie.

Met meer dan 30 aparte Casambi netwerken en in totaal 800+ armaturen, geniet het volledige complex van een draadloze aansturing van de verlichting. In een handomdraai kan de sfeer bepaald worden, door voorgeprogrammeerde scènes verbonden aan dagdelen en activiteiten.

Meer over onze diensten

WAAR.

Het zit hem in de details.

Lichtlijnen langs de contouren van het gebouw, zijn ook zichtbaar in de tuin. Sfeervolle armaturen complimenteren de omvangrijke buitenomgeving.

Spots op bomen en wanden, worden aangevuld met glazen designarmaturen.  Passend bij het concept van beleving, verandert het glas van kleur afhankelijk van de kijkrichting.

Het hotel ligt op steenworp afstand van de zee en duinen. Met verschillende accenten wordt de gast steeds herinnerd aan deze prachtige omgeving. Zo worden de lichtbollen gemonteerd op flexibele staven, die meebewegen in de wind.

Combinatie van licht en geluid.
Ook geluid speelt een grote rol in de totaalbeleving. Door het hotel te voorzien van een multi-zone muzieksysteem, worden sfeervolle ruimtes en omgevingen ondersteund door geluid.

In de tuin vindt een naadloze integratie plaats van techniek en omgeving. De speakers bevinden zich in posities waar deze niet zichtbaar zijn voor de bezoeker. Hierdoor is de afkomst van geluid wel waarneembaar, maar niet zichtbaar.

Meer over "Experience as a Value"