KORT.

Aansluitend op de huisstijl.

In samenwerking met installatiepartner Complex E-techniek mocht LuxImprove diverse lichtoplossingen adviseren en leveren. Het nieuwe pand sluit beter aan bij de kernwaarden en stijl van Kennedy Van der Laan. Transparant en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich in een beperkt aantal binnenmuren en veel glas.

Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan geeft aan:

“We hechten waarde aan een transparante en toegankelijke omgeving, waar onze advocaten echt zichtbaar zijn”


Ook met ons samenwerken

MEER.

Het begin van een lijnenspel. 

Op basis van de interieurontwerpen van MVSA architects heeft LuxImprove een keuze gemaakt voor de verlichting. Een functioneel, maar sfeervolle toepassing van continu doorlopende lichtlijnen vormen de basis van het lichtontwerp.

De toepassing van 600 meter aan lichlijnen zorgen voor een speels lijnenspel. Dit wordt doorgezet met een combinatie van led-spots in railsystemen, led-downlighters en led-panelen in diverse kantoor- en vergaderruimtes.

Geen situatie hetzelfde.

Ook in het nieuwe Kennedy-pand staat kunst centraal. Bij het steeds wisselende werk uit eigen collectie of die van kunstenaar Ad de Jong, zorgen led-spots voor een flexibele inzet van de verlichting.

Deze flexibiliteit wordt doorgezet dankzij het DALI-protocol. Hierdoor is de verlichting afzonderlijk te dimmen, naar ieder gewenst lichtniveau. Dit in combinatie met een neutraal witte kleurtemperatuur (4000k) zorgen voor een frisse en energieke omgeving voor client én medewerker.

Al onze producten bekijken