waar.

Een sterke franchise van sportscholen

Afhankelijk van de situatie, de mogelijkheid tot groepslessen en de grootte van de totale ruimte, is er gekozen voor verlichting die eenvoudig te monteren valt met een herkenbaar karakter, ongeacht welke vestiging u binnen loopt. Benieuwd naar hoe dit er uit is komen te zien? Neem een kijkje in één van de vestigingen die compleet up-to-date zijn volgens de nieuwe huisstijl van Anytime Fitness.

DOEN.

Vooruit denken zorgt voor stroomlijnen.

Omdat er continu vestigingen bij komen is er gekozen voor een type verlichting die eenvoudig in de look en feel van iedere vestiging toegepast kan worden. Deze gedacht is toegepast vanaf het beging dat wij de casus binnen kregen om voor Anytime Fitness de vestigingen te gaan moderniseren op het gebied van functionele verlichting.

WIJ.

In samenwerking met de installatiepartner

LuxImprove heeft samen met de huisinstallateur van Anytime Fitness het vervangingsproces zo gecoordineerd dat vervanging zo snel mogelijk plaats kan vinden, om de sluitingstijd minimaal te houden. 

WAT.

Modern, eenvoud en flexibiliteit.

De toepassing van led-lichtlijnen zorgt voor een industriele look, maar dankzij de modulaire toepassing van gradenbundels, kleurtemperaturen, lichtsterkten en acccesoires, zijn lichtlijnen zeer flexibel in te zetten.