KORT.

Dezelfde sfeer, maar zonder het hoge energieverbruik.

AR111 halogeen verlichting is een veel gebruikte type verlichting in horeca en hospitality. Veel van de verlichting die het hotel gebruikt bestond uit conventionele halogeenspots. Deze lichtbronnen geven veel warmte af, hebben een korte levensduur en gebruiken fors veel energie vergeleken met led-spots.

Om die reden is er gekozen voor de Optiled AR111 led-spot; dé definitie op het gebied van hotel en restaurant verlichting.

Ongeëvenaard dankzij zijn hoge CRI, lange levensduur en de indirecte verlichtingstechnologie, de AR111 halogeen vervanger zorgt naast een fikse energiebesparing, voor dezelfde ambiance en dimbaarheid als zijn conventionele halogeen tegenhanger.

Ook met ons samenwerken?

MEER.

De veelzijdigheid van RGB verlichting.

Voor de conferentiezaal hebben wij iets speciaals geleverd. Dankzij de toepassing van speciale RGB-Modules wordt het mogelijk om de ruimte in ieder gewenste kleur om te toveren.

Ook hier geldt dat we een mix van sfeer en functionele verlichting hebben toegepast waarbij de bediening met slechts één simpele druk op de knop gewijzigd kan worden neer zowel kleur als intensiteit.

Alles over kleurwisselende verlichting