KORT.

Een sterke partner voor iedere toepassing.

Het bedrijf is in 2003 ontstaan uit Carrosseriebedrijf Zeeland en heeft sinds 1996 ervaring op het gebied van trailer- en carrosseriebouw. In de loop van de jaren heeft het bedrijf haar productaanbod verbreed zodat voor al uw transportproblemen een oplossing geboden kan worden.

“Ons motto is dan ook, alles kan en samen staan we sterk, wat geresulteerd heeft in een grote, diverse en trouwe klantenkring.”

- Peter Mol, Allro-Plast

Ook met ons samenwerken

MEER.

Voldoende licht op werkniveau en kantoor.

Om de productiviteit en alertheid van de medewerkers te vergroten is gekozen voor voldoende licht op werkniveau. Mede dankzij de glazen koepels in de werkruimtes is er geen gebrek aan licht. Natuurlijk en kunstmatig licht dankzij de lichtlijnen verzorgen hier een optimale lichtopbrengst.

Diverse kantoorruimtes worden verlicht door led-panelen en energiezuinige downlighters. De verzonken downlighters zorgen voor een aangenaam lichtbeeld waarme verblinding en lichthinder wordt voorkomen.

Besparen op energie- en onderhoudskosten

Door over te stappen naar led-verlichting bespaart Allro-Plast Carrosserieën BV niet enkel op energiekosten, ook op onderhoudskosten wordt geld uitgespaard. De duurzame en robuuste led-verlichting gaat namelijk vele malen langer mee dan conventionele verlichting.

Al onze producten