KORT.

De tijd van vervangen is nu.

LuxImprove is al jaren energiepartner van Emergis om mee te denken aan een oplossing voor de energietransitie naar een energiezuinigere organisatie. Zo ook voor de vestiging van WLB de Loods (voorheen Gered Gereedschap).

Deze drukbezochte loods in Middelburg moest het doen met conventionele lichtlijnen met TL-verlichting, reden genoeg voor Emergis om samen met ons in 2016 naar een oplossing te zoeken om zowel de lichtsterkte te verbeteren, alsook het verbruik te verlagen en de vervangingskosten.

Ook met ons samenwerken

MEER.

De keuze voor lichtlijnen is snel gemaakt.

Dankzij de toepassing van asymmetrische led-lichtlijnen met een lichtsterkte van 9000 lumen is het mogelijk om vanaf grote hoogte gedeeltes specifiek te verlichten. Daarnaast zorgt het voor een egaal lichtbeeld zonder hiervoor extra verlichting te hoeven plaatsen. Zo is het aantal lijnen drastisch verminderd t.o.v. de vorige situatie.

Ideaal verlichte werkbanken

Het overgrote deel van de verlichting bestond uit conventionele tl-armaturen. Ook boven de werkbanken hingen TL’s, welke nu vervangen zijn voor energiezuinige balkarmaturen in een IP65 stof- en spatwaterdicht armatuur.

Ook buiten goed verlicht

Rondom het pand zijn diverse 50W led-floodlights PIR gemonteerd met sensor die alleen aanspringen wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Handig om ongewenste personen te waarschuwen, maar ook zeer energiezuinig.

Al onze producten