KORT.

Een complete transformatie met led-panelen.

Dankzij het standaard systeemplafond was een 1-op-1 vervanging van inbouw tl-armaturen voor 120x30cm led-panelen een fluitje van een cent. Het voordeel van deze panelen is een hogere lichtopbrengst, een verlaging van de energie- en vervangingskosten en geen verblinding of schittering dankzij de opale filter.

Moderniseren van de conventionele verlichting was geen overbodige luxe, zo zegt eigenaar Erik van 't Padje van Bushcraftshop

"De lage lichtopbrengst, veel vervanging en de hoge energiekosten waren de druppel. Toen gingen wij op zoek naar een goede led-leverancier en zodoende zijn wij bij LuxImprove terecht gekomen"

MEER.

Verlichting, geschikt voor zowel als buiten.

Bij aankomst van de entree zijn gelijk de Lombardo Ross led-armaturen zichtbaar. Deze design opbouw led-armaturen zijn geleverd met fabrieksaf een lichtsensor om zo veel mogelijk te profiteren van een maximaal rendement. De Ross armaturen zijn tevens terug te vinden in de openbare ruimten, eveneens voorzien van sensoren.

Een goed verlicht magazijn

Dankzij de toepassing van Octapro Premium IP65 stof- en spatwaterdichte
led-armaturen zorgen voor een sterk verbeterde situatie in zowel magazijn als logistieke ruimten. De extra lange levensduur van 50.000 branduren zorgen voor een zorgeloos functioneren. Daarnaast zijn de armaturen voorzien van standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Meer over onze producten?