Onze (licht)oplossingen verlichten de zorg.

De vestiging Waldecke State dient als een voorbeeld van geleidelijke verduurzaming in een (keten)organisatie, een proces dat begon met de ambitie om zowel de kwaliteit van het licht te verbeteren als het energieverbruik te verminderen. Er was behoefte aan meer functioneel licht, met de mogelijkheid om moeiteloos te schakelen tussen functionele en sfeervolle verlichting. Sindsdien werken de lichtspecialisten van LuxImprove samen met Middin aan het verduurzamen van de locaties.

"Onze expertise ligt in het ontzorgen van het renovatieproces, met als resultaat een uniforme lichtbeleving voor iedere locatie, zoals gewenst door Middin.”– Lichtontwerper Matthijs Breure

Ook met ons samenwerken

 

 

Op maat gemaakt lichtplan voor elke ruimte.

Op basis van de aanwezige bouwtekeningen wordt per fase van het renovatieproces één of meerdere ruimtes nagetekend. Hierbij zetten we geavanceerde software in om een lichtplan te creëren dat voldoet aan de wensen van de klant en houding rekening met de gestelde norm.  

Onze projectafdeling houdt rekening met de activiteiten in elk van de ruimtes of locaties, inclusief meubelopstellingen, afwerkingen en lichtpunten. We hebben kansen geïdentificeerd om de verlichting te optimaliseren en daarmee het comfort te verhogen. 

Onze diensten

Totaalontzorging dankzij onze projectbegeleiding.

LuxImprove is het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die in samenwerking met Steegman Elektrotechniek zijn uitgevoerd. Het hoofddoel is om de organisatie te ontzorgen en de bewoners en medewerkers zo min mogelijk te belasten met de werkzaamheden. Dit wordt gerealiseerd door het verstrekken van een gedetailleerd plan, dat onder andere bestaat uit een 2D-tekening. Deze projectering omvat de exacte locaties van alle verlichtingspunten en de bijbehorende elektrische aansluitingen.

Bekijk onze producten

"In de gehandicaptenzorg is licht een belangrijk aspect. Het advies van LuxImprove zorgt voor een duurzame oplossing die aansluit op onze wensen." - Hans Platzer, Teamleider Onderhoud