Als lichtpartner in het bouwteam.

De renovatiewerkzaamheden hebben geleid tot een gloednieuw kantoor dat grondig is aangepakt. LuxImprove was al in een vroeg stadium van het renovatieproces betrokken om samen met installatiepartner ETB Meurs een verlichtingsoplossing te creëren die perfect aansluit op het interieurconcept van interieurarchitect Lanowv.

"Het interieurconcept benadrukte de behoefte aan een warme en evenwichtige verlichting, met de werkplekken als belangrijkste aandachtspunt." – accountmanager Stefan Dekker

 

 

 

Doordacht lichtplan voor elke ruimte.

Met behulp van de aanwezige bouwtekeningen en interieurschetsen ging onze projectafdeling aan de slag met het lichtplan. Diverse ruimtes zijn nauwkeurig nagetekend om een goed beeld te krijgen van de benodigde (licht)oplossingen.

Dit resulteerde, samen met een grondige voorbereiding vanuit onze technische dienst, in een plug-and-play oplossing die vakkundig is gemonteerd door onze samenwerkende installatiepartner.

Onze diensten

Samenwerken met alle partners.

Onze kracht ligt in het denken in (licht)oplossingen. Samen met leverancier Illuxtron hebben we een maatwerk armatuur ontwikkeld dat perfect aansluit op de wensen van de klant. Dit armatuur is geïntegreerd in het systeemplafond als led-downlight met een verzonken module, waardoor een schittervrij lichtbeeld wordt gecreëerd.

Boven de bureaus en in de vergaderruimte zijn moderne balkarmaturen geplaatst. Dankzij de opalen lens zorgen deze armaturen voor een diffuus licht, waarbij de gradenbundel nauwkeurig is afgestemd, wat resulteert in een optimale werkomgeving.

Onze producten

"We zijn ontzettend tevreden over het resultaat en de manier waarop er meegedacht is."