Een (licht)oplossing die uw showroom verdient.

Uitbreiding van het pand zorgt voor 1000 m² meer oppervlakte. Naast vergroting van de showroom is ook gedacht aan ruimte voor de behandeling van voertuigen en opslag van autobanden. 

“Er was een duidelijke wens; een goede belichting van de voertuigen met een hoog lichtniveau in zowel de showroom als de werkplaats.“ 
– Adriaan van de Vreede; Manager Projecten

3D-sfeerimpressies helpen bij het visualiseren.

Het effect en de beleving van licht laat zich moeilijk uitdrukken in woorden. Om het lichtontwerp te visualiseren heeft onze lichtontwerper een tweetal voorstellen uitgewerkt, waaruit gezamenlijk gekozen is voor de toegepaste (licht)oplossingen.

Al onze diensten

Een totaalaanpak houdt overal rekening mee.

Naast de showroom zijn ook de kantoren, de verkeersruimtes en de buitenomgeving voorzien van duurzame (licht)oplossingen. Variërend van efficiënte downlightspaaltop armaturen en gevelarmaturen

“Na een intensieve samenwerking met LuxImprove zijn we tot de beste keuze gekomen, passend bij de uitstraling van ons bedrijf.” 
– Directeur Arno van de Velde

Meer over onze werkwijze

Efficiënt samenwerken met onze partners.

Door de bouwtekeningen te analyseren en de montagepunten te verkennen, wordt input verzameld voor een projectering. Deze projectering wordt doorgaans ook het 2D-ontwerp genoemd. Installatiepartner Synto heeft deze gegevens toegepast voor een efficiënt verloop van de installatiewerkzaamheden.

LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Word ook installatiepartner