WAAR.

Partners in duurzame verlichting.

De watertoren is in 1912 gebouwd als opslag van 1,25 miljoen liter water. Door de jaren heen is de kuip getransformeerd tot een unieke woon- en werkplek. Het kantoor van RoosRos Architecten bevindt zich op circa 60 meter hoogte en heeft daardoor een verbluffend uitzicht over Goes en omstreken.

"Dankzij de nieuwe verlichting heeft LuxImprove bijgedragen aan het versterken van het werkcomfort en de interieurbeleving."

Ook uw project verlichten

DOEN.

Tot in de puntjes voorbereid.

Onze (licht)expert is aan de slag gegaan met het toevoegen van verschillende (licht)oplossingen passend bij het interieur. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar zowel de ruimte, inrichting als de functies die bijdragen aan welke verlichting er toegepast kan worden.

Hiervoor zijn diverse lichtberekeningen gemaakt op basis van aangeleverde tekeningen en foto's. Daarnaast is er een gedetailleerde projectering gemaakt om de installerende partij te ondersteunen in de (installatie)werkzaamheden.

Al onze diensten

WIJ.

Samenwerken tot een schitterend resultaat.

Dankzij onze specialisatie op het gebied van verlichting & aansturing kunnen wij volledig in overleg met de (huis)installateur het project op ons nemen, om een totaaloplossing te realiseren, die zowel esthetisch als functioneel aan alle wensen voldoen. Dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Meld u aan als (installatie)partner

WAT.

Een goed verlichte werkplek omringd door sfeer.

Een belangrijke functie van de nieuwe verlichting is het creëren van een gezonde (werk)omgeving. Het juiste lichtniveau wordt bereikt met downlights, ronde design-armaturen en balkarmaturen boven de bureaus. Dankzij de toepassing van opalen optieken wordt een aangenaam en gelijkmatig lichtbeeld gecreëerd, zonder schittering. 

"Zo dragen weldoordachte (licht)oplossingen, een sfeervol interieur én ergonomische werkplekken bij aan een gezonde werkhouding."

Accent op de geklonken stalen wand.

Een uniek gebouw vraagt om verlichting op maat. Door indirecte koofverlichting toe te passen wordt de ruwe structuur van de (binnen)kuip gelijkmatig in de spotlight gezet. Zo is een bezoek aan het kantoor van Roos Ros een ware beleving geworden.

Al onze producten