KORT.

Magazijnverlichting op een hoger niveau.

Om inzicht te krijgen in het huidige verbruik hebben wij allereerst een besparingscalculatie gemaakt. De hoogte van het magazijn, in combinatie met het sterk afnemende vermogen heeft in de oude situatie gezorgd voor een lichtniveau dat niet voldeed aan de wensen. 

Lagere kosten, meer licht en geen onderhoudskosten.

Er is gekozen om de verlichting te vervangen door led-lichtlijnen. In de praktijk betekent dit een gelijkmatig licht, tegen zeer lage operationele kosten. Het veelzijdige karakter van de led-lichtlijnen maakt ze geschikt voor uitdagende omstandigheden, waar het juiste lichtniveau, certificering en veiligheid voorop staan. 

Via onze samenwerking met Wecycle zijn de oude TL-buizen afgevoerd voor recycling. In TL-buizen zit een kleine hoeveelheid kwik en armaturen kunnen pcb-houdende condensatoren bevatten. Op deze manier kunnen de oude lampen tot meer dan 90% worden gerecycled.

Ook met ons samenwerken

MEER.

Verlichting waar u op kunt bouwen.

Met respectievelijk 100.000 branduren hebben de led-lichtlijnen een uitzonderlijk lange levensduur. De tussenkomst van sensoren zorgt naast een verdere reductie van het energieverbruik ook voor verlenging van de levensduur.

Naast een lange levensduur heeft dit type lichtlijn ook het voordeel dat de noodverlichting geïntegreerd zit in de armaturen. Hierdoor kan het jaarlijks onderhoud uitgevoerd worden aan de externe voedingen, zonder hoogwerker.

Een totaalaanpak houdt rekening met de gehele omgeving.

Naast het magazijn zijn ook de kantoren, de verkeersruimtes en de buitenomgeving met laadperrons voorzien van duurzame (licht)oplossingen. Variërend van efficiënte led-panelen, tot downlights, paaltop armaturen en gevelarmaturen

De uitvoer van werkzaamheden vond plaats in samenwerking met Precies Techniek. 

Al onze producten