KORT.

Accent op buiten.

Het ontbrak aan de juiste buitenverlichting op de binnenplaats van het moderne appartementengebouw Atico. Hierdoor was de omgeving te donker, ongezellig en niet passend bij de behoeften van de groep bewoners.

Situatieschets dankzij geavanceerde 3D-tekeningen.

Op basis van de aangeleverde (bouw)tekeningen is LuxImprove begonnen met het vormgeven van een 3D-ontwerp. Hiermee schetsen wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden, waaruit de opdrachtgever zijn keuze kan maken. Het eindresultaat is een sfeervolle verlichting van de (wandel)paden en de nabijgelegen velden.

Meer over onze diensten

MEER.

Oog op design en functie.

Passend bij het ronde ontwerp van de binnenplaats is er gekozen voor de Tok-series van het Italiaanse designmerk Lombardo. Deze robuuste armaturen kunnen tegen een stootje en zijn volledig weerbestendig.

De binnenplaats rust bovenop het oorspronkelijke dak, wat montage door schroefverbinding vermoeilijkt. De armaturen zijn daarom door (installatie)partner Switch Elektro op een stevige manier gefixeerd, zonder dat er een schroef van pas is gekomen.

Samen kiezen wij voor de beste (licht)oplossing.

Wist u dat LuxImprove in staat is om met uw huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan? Of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Ook met ons samenwerken