WAAR.

Kleurrijk, sfeervol en functioneel.

Samen met (installatie)partner Prodjex Audiovisueel heeft LuxImprove een multifunctionele totaaloplossing gerealiseerd, die bestaat uit eenvoudig en flexibel toepasbare licht- en geluidsoplossingen. 

“In het openluchttheater is de kinderdisco begonnen. Het is een vrolijke en kleurrijke bedoeling met dansende en zingende kids.”

Wist u dat LuxImprove in staat is om met uw huisinstallateur de samenwerking aan te gaan? Of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Ervaar wat licht doet.

Voor het (licht)ontwerp is rekening gehouden met de verschillende (buiten)activiteiten. Ook bij dit project geldt dat er 3D-tekeningen zijn gemaakt, om een realistisch beeld te geven van de toevoeging van licht en kleur voor het theater.

"De werking van licht laat zich niet goed omschrijven op papier. Daarom passen wij 3D-ontwerpen toe om het ontwerp te visualiseren."

Meer over 3D-ontwerpen

WIJ.

Zorgen voor een prikkeling van de zintuigen.

Ter versterking van het entertainment zijn toneel en theaterspots gemonteerd, met de mogelijkheid om van kleur te wisselen. De functionele verlichting van het theater wordt verzorgd door warm witte spots die gemonteerd zijn op verschillende plekken. Afhankelijk van de lichtscène, worden hiermee de schaduwdoeken egaal verlicht tijdens workshops en bijeenkomsten.

Al onze producten

WAT.

Eenvoudige bediening met voorgeprogrammeerde lichtscènes.

Om de installatie en bediening zo eenvoudig mogelijk te houden is gekozen voor een stuurkast op wielen. De verrijdbare stuurkast laat zich makkelijk (los)koppelen door waterdichte connectoren, met slechts twee aansluitingen.

Het bedieningspaneel is zo voorgeprogrammeerd om eenvoudig te schakelen tussen lichtscènes, variërend tussen kleurvol, sfeervol en functioneel. Geluid, muziek en het zenden van spraak wordt eveneens door dezelfde stuurkast bediend. Ook hier heeft LuxImprove voorzien in een totaaloplossing met de levering van outdoor speakers en draadloze microfoons. 

Alles over onze diensten