KORT.

De juiste verlichting voor uw (productie)hal.

De binnenverlichting is nauwkeurig geselecteerd en geplaatst door gebruik te maken van de aangeleverde 2D-tekeningen. Deze informatie hebben onze lichtadviseurs gebruikt om tot een gedetailleerd lichtplan te komen, met lichtberekeningen en 3D-visualisaties.

"Bezoekers geven aan dat de ruimte mooi en goed verlicht is. Ik ben daarom zeer tevreden met het resultaat." - Rien Houtekamer (eigenaar)

Projectbegeleiding tot in de puntjes uitgedacht.

LuxImprove heeft een projectering meegeleverd, zodat de installateur volledig inzicht krijgt in welke armaturen waar geplaatst moeten worden. LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Meer over onze projectbegeleiding

MEER.

Het waarborgen van een hoog lichtniveau.

Voor de ruimte is er gekozen voor Siteco lichtlijnen met een extra witte kleurtemperatuur van 6500K. De combinatie van een brede gradenbundel en opalen lenzen zorgt voor een optimale spreiding van het licht, zonder schittering of schaduwvorming.

Met respectievelijk 100.000 branduren hebben deze led-armaturen een uitzonderlijk lange levensduur. De combinatie van krachtige leds en het lage verbruik zorgt ervoor dat deze lichtoplossingen in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Ook aan de buitenverlichting is gedacht.

Zuinig aan de binnenkant, robuust aan de buitenkant; de gevelverlichting is van het kaliber dat tegen een stootje kan. De gevelarmaturen hebben een slagbestendigheid van IK07 en zijn met IP65 weer- en windbestendig.

Dankzij de aanwezigheid van schemerschakelaars en sensoren wordt de verlichting zowel binnen als van buiten efficiënt gestuurd. De hoeveelheid daglicht is hierin bepalend op welk niveau de verlichting brandt, dit voorkomt onnodig branden.

Bekijk onze producten