KORT.

Verwonderen met kleine stapjes.

Neem een kijkje in het restaurant van Comfort Camping Scheldeoord. Samen met Lavoir Projectinrichting heeft LuxImprove een verlichtingsontwerp gerealiseerd, met eenvoudig en universeel toepasbare lichtoplossingen.  

"Gezellig en toch het juiste niveau aan basislicht,  die volledig dimbaar is tot ieder gewenst lichtniveau."

Slimme aansturing voor de juiste sfeer.

LuxImprove heeft gekozen voor slimme aansturing met een minimalistisch karakter. Het Casambi protocol is hier uitermate geschikt voor. Casambi werkt met een draadloze integratie van slimme aansturing, zonder extra stuurdraden.

Met dank aan Josegrafie Fotografie voor de schitterende foto's van dit mooie project.

Ook met ons samenwerken

MEER.

Werken vanuit een plan.

Op basis van de sfeerimpressies is onze lichtontwerper aan de slag gegaan met het creëren van een sfeervol en functioneel verlichtingsplan, die aansluit op het interieurdesign.  

"De blauwe en groene kleuren vormen samen met warm hout de basis voor het ontwerp."

In harmonie met licht en geluid.

Ter versterking van de (totaal)beleving is naast de verlichting ook nagedacht over een plug-and-play geluidssysteem. De WiSpeak speakers zijn aan de faserail gemonteerd, waardoor deze nauwelijks opvallen. Het geheel wordt eenvoudig via bluetooth bediend vanaf de telefoon of iPad. 

Dankzij 'Experience as a Value'  bieden wij een service die verder gaat dan licht. Zo denken wij creatief met u mee in het versterken van de klantreis, dankzij de toepassing van licht, geluid, beeld, geur en aansturing. 

Meer over 'Experience as a Value'