WAT.

Lichtoplossingen die de architectuur versterken.

We gebruiken gespecialiseerde software om onze lichtontwerpen te ontwikkelen en te simuleren. We houden rekening met lichtkleur, accenten, lijnen, schaduwwerking, lichthinder en lichtvervuiling. We gaan tot het uiterste om het gewenste resultaat te bereiken. We hebben aandacht voor esthetiek, veiligheid en het ondersteunen van de specifieke functie van het gebouw, kunstwerk of buitenomgeving. Indien gewenst kunnen wij onderdeel uitmaken van het bouwteam.

"Wij zoeken altijd de grens op van het (on)mogelijke, dankzij de kracht van verlichting."

Denk aan verlichting voor:

 Moderne, monumentale en historische gebouwen;
Onderaardse ruimten zoals kelders en oude structuren;
 Uitgegraven passages, gewelven en gerestaureerde constructies;
Authentieke gevels en bouwwerken;

Kunstwerken, voor binnen of buitenomgevingen;
Tuinen en oprijlanen.

Meer over 'Experience as a Value'

DOEN.

Architecturaal licht gaat verder dan alleen functie.

LuxImprove is de lichtexpert op het gebied van binnen- en buiten architectuur. Voor het verlichten van gebouwen, gevels, kunst en tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebruik te maken van kleur, lichtsterkte, schaduwwerking en gradenbundels worden de juiste elementen belicht en benadrukt. Wij tonen u graag dat goed Licht doet (ver)wonderen.

Het tegengaan van lichthinder en lichtvervuiling.

In ons lichtontwerp combineren we functioneel en sfeervol licht tot een prachtig eindresultaat. In dien u wenst helpen onze lichtprogrammeurs u met eenvoudige of een geavanceerde lichtsturing. Daarbij helpen we u om de juiste keuze te maken voor (licht)oplossingen die onnodige lichtvervuiling minimaliseren of zelfs helemaal voorkomen.

Meer over ons lichtontwerp

WIJ.

De kunst van (architectonische)verlichting.

Wilt u belangrijke kenmerken van uw object, pand of terrein benadrukken, een accent toe voegen aan structuren en oppervlakken die normaal niet opvallen, of een overzichtelijke (buiten)omgeving creëren? Wilt u om energie te besparen gebruikmaken van geprogrammeerde verlichting én sensortechniek, of wilt u op afstand via uw mobiel het licht (be)sturen? Onze lichtexperts staan klaar om uw project tot in de puntjes te verlichten.

Op ons (licht)advies kunt u bouwen.

 Merkonafhankelijk advies; eventueel in bouwteamverband;
 Ruime ervaring met het verlichten van gevels, monumentale panden en historische gebouwen;
 Met onze kennis over het BIM-proces en BREAAM, zorgen we dat ieder project een succes wordt;
Indien gewenst maken we duidelijke 3D-visualisaties en besparingscalculaties;
We begeleiden onze (installatie)partners bij uw project van begin tot oplevering;
Wij zijn aangesloten bij en ontwerpen conform de regels van het NSVV, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief goed lichtontwerp.

{{ errors.first("field_195") }}

WAAR.

Een naadloze integratie met uw ontwerp.

LuxImprove is dé voorkeurspartner voor veel architecten, monumentenbehoud, stichtingen en gemeentes bij het verlichten van architectuur en kunst. 

Nieuwsgierig naar hoe ons werk eruit ziet? Bekijk dan onze projectpagina. Hier vertellen we inhoudelijk meer over onze producten, diensten en toegepaste oplossingen.

Bekijk onze architectuurprojecten