WAAR.

Zorgvuldige plaatsing van efficiënte led-verlichting.

Net als de buitenverlichting is ook de binnenverlichting nauwkeurig geselecteerd en geplaatst door gebruik te maken van de aangeleverde 2D-tekeningen. Deze informatie hebben onze lichtadviseurs gebruikt om tot een gedetailleerd lichtplan te komen.

"Naast het lichtplan zorgen ruimte afzonderlijke lichtberekeningen, 3D-sfeerimpressies en een projectering, voor een optimale begeleiding van inventarisatie tot oplevering." 

Meer over onze diensten

DOEN.

Het waarborgen van een hoog lichtniveau.

In totaal zorgen 750 meter aan moderne led-lichtlijnen voor de verlichting van zowel 18 afzonderlijke werkruimtes, als de twee grote koelcellen in het nabijgelegen koelhuis.

"Het doel was om zo efficiënt mogelijk een optimaal lichtniveau te behalen."

Goed licht, om in te werken.

Dankzij een goede lichtsterkte en kleurechtheid worden werkzaamheden zoals mechanische assemblage bevorderd. Ditzelfde geldt voor de smeerputten; waarbij waterdichte en slagvaste led-armaturen de onderzijde van de trucks verlichten.

WIJ.

Samenwerken met onze partners.

LuxImprove kan het centrale aanspreekpunt zijn voor alle werkzaamheden, wat zorgt voor een totaalontzorging naar de klant.

LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Meld u aan als installatiepartner

 

WAT.

Lage temperaturen zorgen voor een positief effect.

De extra brede gradenbundels zorgen samen met de neutraal witte kleurtemperatuur voor een prettige en veilige werkomgeving. Daarnaast zorgen de lage temperaturen in de koelcellen voor een positief effect op de levensduur van de led-verlichting, waardoor deze langer en nog efficiënter kunnen branden.

Van industriële ruimtes tot kantoorruimtes.

De overige ruimtes, waaronder diverse kantoren, openbare ruimtes en bergingen, zijn voorzien van de nieuwste generatie led-panelen, led-downlighters en robuuste balk-armaturen.

Uiteraard wordt ook rekening gehouden met het plaatsen van de juiste noodverlichting. Energiezuinige noodarmaturen zorgen voor een langdurige en optimale signalering in geval van nood.

Meer over onze producten