KORT.

Werkruimte voor 18 voertuigen.

Onderdeel van het nieuwe terrein is de werkplaats. Voor het onderhoud en de keuring van de eigen voertuigen is dit pand voorzien van 18 afzonderlijke werkruimtes, met ieder hun eigen specialisatie. 

Een uitgedacht lichtplan met 3D-impressies.

Op basis van de aangeleverde 2D tekeningen heeft ons projecten team die informatie gebruikt om tot een gedetailleerd lichtplan te komen, met daarbij diverse 3D-impressies om een situatie te schetsen die volledig voldoet aan de wensen van de eindklant.

"Door de juiste verlichting toe te passen is niet alleen de continuïteit gewaarborgd, maar ook de veiligheid voor zowel medewerkers als chauffeurs."

Het doel was om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare lichtpunten, om voldoende licht te realiseren voor de verschillende zones op het buitenterrein. De hoeveelheid licht is nauwkeurig berekend voor de afzonderlijke ruimtes rondom de werkplaats, het parkeerterrein en de opstelplaats met alle trailers en vrachtwagens.

Meer over ons lichtadvies

MEER.

Sturen op prestaties met krachtige armaturen.

Rondom de werkplaats zijn verschillende Octa-X led-straatarmaturen gemonteerd. Met een efficiëntie van 170lm/W is dit type armatuur één van de meest efficiënte led straatarmaturen die op dit moment verkrijgbaar is.

Om het terrein optimaal te verlichten is er gekozen voor hoge masten van 12 en 6 meter, met de plaatsing van enkele en dubbele armaturen. De krachtige 45.000 lumen per armatuur zorgen, mede dankzij de module afzonderlijke afstelling, voor een optimale spreiding van het licht met zo min mogelijk lichthinder en lichtvervuiling.

Met respectievelijk 54.000 tot 70.000 branduren hebben deze led-armaturen een uitzonderlijk lange levensduur. Als het terrein 12 uur per dag verlicht zou zijn dan leidt dit tot een levensduur van ruim 12 jaar.

Meer over onze producten