KORT.

Modernisering van de faciliteiten.

De hangar van Aeroskill kampte met dezelfde uitdagingen als een vergelijkbaar project op vliegveld Midden-Zeeland. De hoogte van de hangar, in combinatie met TL-verlichting, heeft in de oude situatie gezorgd voor een lichtniveau die niet voldeed aan de wensen. Door het sterk afnemende vermogen en de kostbare vervanging van de TL-buizen was ook hier de keuze voor led-verlichting snel gemaakt.

Werken met nauwkeurige gegevens.

Een lichtscan op locatie zorgt voor de correcte informatie om tot een goed lichtadvies te komen. Diverse lichtberekeningen geven precies aan wat de verschillende lichtmodules, gradenbundels en hoogte van montage doen met het lichtbeeld.

Samen met de (installatie)partner heeft LuxImprove het vervangingsproces zo weten te coördineren dat deze efficiënt en snel plaats kon vinden, om het oponthoud voor de organisatie te minimaliseren.

Ook (installatie)partner worden

MEER

Modulair inzetbare led-lichtlijnen voor het beste lichtbeeld.

De vier doorlopende lichtlijnen zorgen voor een goed en egaal lichtbeeld. De keuze om de lichtlijnen te pendelen, betekent dat de verlichting op een optimale hoogte gemonteerd kan worden, wat leidt tot de toepassing van modulen met een lager vermogen. Dit in combinatie met de extra brede gradenbundel van 110º graden, met opalen lenzen, zorgen voor een optimaal overlapping van het lichtbeeld, zonder schittering of verblinding.

Dankzij de krachtige leds en het lage verbruik kan Mastenbroek Aeroskill met deze lichtoplossing ook gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Alles over de EIA