WAAR.

11 hallen aan productieruimte.

Maken gebruik van Norbal led-lichtlijnen die geplaatst zijn ter vervanging van de conventionele TL-balken. Dit resulteerde niet alleen in een hogere lichtopbrengst, maar ook een vermindering van het aantal armaturen wat onder de streep een aanzienlijke kostenbesparing levert op zowel verbruik als onderhoud.

DOEN.

Totale renovatie van het lichtplan.

Om inzicht te krijgen in het huidige verbruik hebben wij allereerst een besparingscalculatie gemaakt. Dit in combinatie met een lichtplan op maat zorgt voor een duidelijk inzicht in de mogelijkheden tot besparing en hoe de nieuwe verlichting zijn werk gaat doen in de productieruimten. Hier moest rekening gehouden worden met de apparatuur en machines die het lichtbeeld negatief konden veranderen.

WIJ.

In samenwerking met de installatiepartner

LuxImprove heeft samen met de installateur naar keuze het vervangingsproces zo gecoordineerd dat de productie niet ontbroken hoefden te worden. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de productieprocessen en tijden om te zorgen dat de renovatie zo soepel mogelijk verliep. 

WAT.

Veilig, functioneel en voordelig in verbruik.

De productieruimtes zijn verdeeld tussen de hallen door, voor die ruimtes is er gekozen voor de toepassing van IP65 led-batten. Dit soort led-batten worden gekenmerkt door zijn lange levensduur, slagvastheid en een optimale bescherming tegen stof, water en temperatuurschommelingen.

In het magazijn zonder palletstellingen is gekozen voor de toepassing van Strike led-highbays. Het gepatenteerde ontwerp, alsmede de mini reflector maakt het armatuur uniek in zijn soort. Bijzonder aan dit type armatuur is de optioneel geïntegreerde bewegingssensor en daglichtsensor.