SAMEN.

Verlichting van drie verdiepingen aan winkelplezier.

Wat ooit begon met een kleine winkel in Oost-Souburg is ondertussen uitgegroeid tot 6 filialen verspreid over Zeeland. In de loop van 2018  was het tijd voor een vernieuwing voor de vestigingen in Middelburg en Vlissingen. Die laatste laat zich sinds de grote verbouwing 1600m2 meten, bestaande uit drie verdiepingen. 

Alles over LuxImprove

DOEN.

Denken in mogelijkheden.

Verlichting speelt in de retail een belangrijk rol. Immers, een uitnodigende, goed verlichte winkel zal meer winkelend publiek aantrekken.

Daarom heeft LuxImprove in haar lichtadvies gekozen voor spots op een doorlopende 3-fase rail.  Hiermee heeft LuxImprove een functioneel lichtontwerp weten te realiseren die sfeervol, doch functioneel is gebleven. 

Alles over onze diensten

 WIJ.

Denken in totaaloplossingen samen met de klant.

Onze lichtontwerpers hebben de wens van eindgebruiker ingevuld met een passend lichtplan. De styling en het interieur worden hierdoor versterkt en ingevuld.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Een mooi en functioneel lichtontwerp is niet alleen voorbehouden aan grote projecten. Ook met kleine stapjes kunt u verwonderen. Heeft u op dit moment niet de middelen om een investering aan te gaan? Dan bieden we ook de mogelijkheid tot lease om uw totaalbeleving tot realisatie te brengen. Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?  Neem dan eens contact op met één van onze experts.

Alles over lease

 

MEER.

Vrijheid van plaatsing en uitlichten.

Het uitgebreide railsysteem loopt van het begin van de winkel tot aan de achterzijde van de winkel. Door te kiezen voor draai- en kantelbare spots kan Jeans Inn  naar wens de 40° gradenbundel spots richten; praktisch voor wanneer de winkelinrichting wordt herzien of een nieuwe collectie in de spotlight gezet mag worden.

Op de begane grond is gebruik gemaakt van fraaie witte spots en op de eerste verdieping complementeren de zwarte railspots de stijlvolle inrichting.

Ook aandacht voor de noodverlichting.

Naast winkelverlichting heeft LuxImprove ook gekeken naar het vervangen van de noodverlichting.  Vluchtwegen zijn duidelijk aangegeven dankzij de Lisol Fox vluchtwegsignaleringLisol staat bekend om haar hoogwaardige led-armaturen. Diezelfde kwaiteit wordt doorgevoerd in het FOX-armatuur, maar met het oog op betaalbaarheid.

Al onze producten