KORT.

Totale renovatie in samenwerking met de huisinstallateur.

De vestiging van NTT Global in Barneveld is de afgelopen maanden compleet getransformeerd naar een modern kantoor met de overstap naar led-verlichting. Bij de renovatie van het Nederlandse hoofdkantoor in Barneveld dat ca. 350 medewerkers huisvest, mocht LuxImprove daar zowel de led verlichting als ook de noodverlichting adviseren, leveren en in een effectieve samenwerking met Van den Hoogen Engineering uit Bunschoten-Spakenburg laten installeren.

John Zwanepol, Directeur HR, Facility & QSEH van Dimension Data Nederland is enthousiast over LuxImprove:

“De samenwerking tussen LuxImprove, onze installateur Van den Hoogen en ons was open, professioneel en op leuke wijze verlopen. Er werd goed met ons meegedacht en de verlichting werd op tijd geleverd."


Ook met ons samenwerken?

MEER.

Totaalrenovatie met een retrofit oplossing.

De verschillende magazijnen hadden al bestaande lichtlijnen hangen met conventionele tl-buizen. Dankzij de toepassing van Renolux lichtlijnrenovatiemodules is het mogelijk om moderne led-verlichting toe te passen in bestaande situaties. 

Door gebruik te maken van de bestaande constructie, hoeft de installateur alleen de fysiek de modules te vervangen. Veelal is het een afweging van kosten en toepassing of de eindgebruiker kiest voor een renovatie toepassing, of een complete vervanging van de lichtlijnen. 

Prettig werken dankzij een lage verblindingsfactor.

In de verschillende kantoren, vergaderruimtes en verkeerswegen zijn de bestaande armaturen vervangen door 120x30cm led-panelen en tal van led-downlighters. Dankzij de brede inbouwmaat is 1-op-1 vervanging een fluitje van een cent met een montage ring die over de bestaande gaten valt.

De led-panelen en led-downlighters geven een rustig beeld dankzij de lage UGR en ook door hun lange levensduur is vervanging van verlichting voorlopig een karwei uit het verleden.

Door te kiezen van de juiste verlichting wordt de integratie met uw pand één geheel waardoor deze als rustig en prettig ervaren worden.

Puntjes op de i.

Zijn de up-en-down armaturen u al opgevallen in de gangen? Deze zijn speciaal geselectereerd als accent op de groene vlakken. Daarnaast zijn diverse Cubo 500 led-armaturen van Lombardo in het trappenhuis toegepast met een metalen plaat ervoor die het Dimension Data logo door laat schijnen, leuk als accent, maar ook heel functioneel.

Al onze producten