WAAR.

Kiezen voor een duurzame oplossing.

In 2017 koos VKP voor LuxImprove als verlichtingspartner - en RS Elektro als installatiepartner – om het in aanbouw zijnde pand te voorzien van energiebesparende led-verlichting. Het moderne pand is opgedeeld in twee stukken; het hoofdkantoor en de recentelijk uitgebreide productiewerkplaats. Door de overstap te maken naar led-verlichting bespaart VKP fors op zowel onderhouds- als energiekosten.

Samenwerken met LuxImprove.

Bent u een installateur en wilt u ook aan zulke gave projecten meewerken? Meld u dan aan als Installatiepartner van LuxImprove.

Meld u hier aan als partner

 

DOEN.

Verlichting, op alle vlakken van projectmanagement.

Naast het leveren van de led-verlichting ondersteunde LuxImprove onder andere met het maken van lichtplannen, projecteringen en installatieondersteuning van de huisinstallateur RS Elektro. Ook hielp LuxImprove bij het aanvragen van de Energie Investeringsaftrek subsidie (EIA).

Meer over de Energie Investeringsaftrek

 

WIJ.

Professionele led-verlichting voor een modern pand.

De kantoren van VKP kenmerken zich door hun industriële look. Door te kiezen voor lichtlijnen gaat de verlichting naadloos op in het geheel van zwarte stalen balken. Deze lichtlijnen hebben een speciale diffuser die zorgt voor een lage verblindingsfactor waardoor ze zowel op de werkvloer, als in de kantoren gebruikt kunnen worden.

De algemene verlichting wordt aangevuld met fraaie ronde opbouw downlighters die speciaal voor VKP op kleur zijn gespoten. De algemene noodverlichting is opgenomen in deze downlighters zodat het aantal lichtpunten aan het dak beperkt is gebleven.

Denken in unieke oplossingen is de kracht van LuxImprove. Maatwerk of onconventionele oplossingen bieden een uitkomst wanneer een project meer vrijheid vraagt. 

WAT.

Industriële look, zonder sfeerverlies.

Wens van VKP was om het geheel aan te vullen met enkele designarmaturen in de kleuren van het bedrijf. LuxImprove adviseerde en leverde deze armaturen en vulde ze met led-filament sfeerlampen zodat de vergader- en spreekkamers getransformeerd kunnen worden tot een prettige en sfeervolle werkruimte.

Betrouwbare led-noodverlichting en buitenverlichting

De gevels van het moderne pand bestaan uit een combinatie van ruw bezaagde houten schaaldelen en aluminium ramen en zetwerken. Aan de buitenzijde van het pand zijn led-RGB lichtlijnen en led-gevelreclame bevestigd om de buitenverlichting compleet te maken. Ook aan de noodverlichting is gedacht, LuxImprove adviseerde de decentrale noodverlichting en FOX vluchtwegsignalering van LISOL.

Bekijk al onze producten