KORT.

Een totaalaanpak voor de VVE.

Het pand is nog vrij nieuw en het zou daarom zonde zijn om armaturen te vervangen wanneer deze nog in prima staat zijn. De openbare ruimtes en de verkeerszones hebben diverse bulkheads met conventionele PL-verlichting. Door gebruik te maken van een Led-PL-conversie kit is het mogelijk om bestaande armaturen probleemloos om te bouwen tot een energiezuinig led-alternatief. In totaal zijn hiervoor 105 bulkheads omgebouwd, met verspreid 36 universele PL-noodunits die zorgen voor een autonoom functioneren van één uur wanneer de stroom in een (nood)situatie uitvalt.

Tegenwoordig worden er geen retrofit tl-buizen, of  retro led-PL-conversie kits meer geplaatst vanwege de betere alternatieven.

MEER.

Een veilig gevoel in de parkeergarage.

De ondergrondse parkeergarage welke gedeeld wordt met de drie torens op het Erasmuspark is volledig voorzien van energiezuinige 150cm led tl-buizen met een sterkte van 2800 lumen per stuk en een kleurtemperatuur van 4000K. De in totaal 160 stuks aan led tl-buizen zorgen voor een egale spreiding van het licht om een veilig en overzichtelijke ruimte te creëren. 

Extra besparen dankzij sensoren.

De plaatsing van een aanwezigheidsmelder in de fietsenstalling en bij de inrit voorkomt het onnodig branden van de verlichting wanneer niemand aanwezig is in de ruimte. Dit type sensor is naast detectie ook te schakelen via een tijdsklok, of op basis van een dag of nacht detectie om alleen te branden in de avonduren.

Bekijk al onze producten