WAAR.

Een langdurige samenwerking.

LuxImprove werkt sinds 2014 samen met Schipper Accountants om haar vestigingen te transformeren naar energiezuinige gebouwen. Wat begon in Goes, heeft zijn weg afgelegd naar meerdere vestigingen in heel Zuid-West Nederland, waaronder die van Breda waar deze foto's zijn gemaakt.

Afhankelijk van de situatie, heeft Schipper Accountants ook nog eens gebruik kunnen maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA), waarbij een groot deel van de investeringskosten kan worden afgeschreven van de fiscale winst.

Wat vindt Schipper Accountants van het resultaat? Directiesecretaresse Barbara de Feijter omschrijft de samenwerking als volgt;

"En wat zijn wij van Schipper Accountants enorm tevreden met het resultaat! De samenwerking verliep vlekkeloos en prettig!"

DOEN.

Werken met een plan.

Vanuit de DWG (Autocad) tekeningen van de huisinstallateur ging LuxImprove aan de slag om de juiste lichtbronnen en armaturen te selecteren. Door precies te weten waar de aansluitingen moeten plaatsvinden is het mogelijk om installatietijd te verkorten.

De waarde van tijd.

De installatietijd wordt drastisch verlaagd door de verlichting plug-en-play aan te leveren, zodat de verlichting direct aangesloten kan worden volgens de projectering die wij met armatuurcodes hebben gemaakt. Zo weet de installateur precies welke verlichting waar moet worden geplaatst.

Bekijk onze diensten

WIJ.

Kijken naar het functionele alsook het visuele.

Dankzij onze specialisatie op het gebied van verlichting & aansturing kunnen we volledig in overleg met uw huisinstallateur het project op ons nemen om een totaalbeleving te realiseren die zowel esthetisch als functioneel aan alle wensen voldoen. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar zowel de ruimte, inrichting als de functies die bijdragen aan welke verlichting er toegepast kan worden.

"De oude situatie was her en der verspreid. Dit is door ons gecentreerd, wat rust en efficiëntie geeft in de verdeling van licht en functioneren van het plenum afzuiging."

WAT.

Design meets function.

Heeft u al een blik geworpen op de schitterende pendel-armaturen boven de vergadertafel? Of het rustige beeld wat onze selectie aan led-downlighters geven dankzij de lage UGR en naadloze integratie met het systeemplafond? Door het kiezen van de juiste verlichting wordt de integratie met uw pand één geheel waardoor deze als rustig, fris en prettig ervaren worden.

Maatwerk tot de millimeter precies.

Een uitdaging als afwijkende maten in het plafond gaan wij niet uit de weg. Combineer dit met plenum afzuiging en wat rest is een stukje maatwerk die dankzij de samenwerking met onze leveranciers tot stand is gekomen.

Controle over de verlichting.

Veel van de verlichting is DALI dimbaar en dankzij de neutraal witte kleurtemperatuur (4000k) oogt de ruimte fris en energiek. 

Al onze producten