KORT.

Terreinverlichting op een hoger niveau

Voor het terrein van Distriport was de wens duidelijk. Het lichtniveau moest op een hoger niveau getild worden. Aan de hand van aangeleverde 2D tekeningen van het terrein heeft ons projectenteam die informatie gebruikt om met de toepassing van een tweetal lichtoplossingen in Dialux tot een lichtcalculatie te komen met daarbij diverse 3D-impressies om een situatie te schetsen die voldoen aan de wensen van de klant.

Met als resultaat een terrein die de oorspronkelijke wens van 25 lux gemiddeld op het middenterrein ruimschoots overtreffen.

"Eindelijk is het terrein op het lichtniveau waar het oorspronkelijk op had moeten zijn."

PARTNERS.

Samen met onze installatiepartners

In samenwerking met Steegman Elektrotechniek heeft LuxImprove op strategische wijze led-verlichting toegepast om tot het beste resultaat te komen. LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt. Heeft u zelf een mooi project die u graag met ons wilt delen? 

Dien hier uw project in

HOE.

De hoogste opbrengst, met het laagste verbruik

Boven iedere tweede laaddeur zijn Octa-X led-straatarmaturen gemonteerd. Met een efficiëntie van 170lm/W is dit type armatuur één van de zuinigste led straatarmaturen verkrijgbaar op dit moment.

Om het laadperron te overbruggen en daarmee het middengedeelte egaal te verlichten zijn er gekozen voor DC-Bright led-stralers van het type DCB48-240. Wat deze stralers bijzonder maken zijn de brede gradenbundels van 69° graden met tegelijkertijd een output van 29,500 lumen.

Met respectievelijk 60- tot 70.000 branduren hebben deze led-armaturen een uitzonderlijk lange levensduur. Als het terrein 12 uur per dag verlicht zou zijn dan resulteert dit in een levensduur van ruim 10 jaar.

Al onze producten bekijken