Licht tot in de puntjes uitgewerkt.

Direct vanaf het begin heeft onze projectafdeling, in afstemming met de (binnenhuist)architect en (installatie)partner, de wensen en ideeën van de klant weten te formuleren tot een sfeervolle lichtoplossing. Het resultaat is een perfecte harmonie tussen functie en beleving. 

"Ons lichtontwerp vereiste dat we een lichtoplossing zouden bieden die zowel praktisch als esthetisch in het interieurconcept zou passen." 
- Lichtontwerper Jeroen Bulten

Dien ook uw project in

Realistische 3D-visualisaties ondersteunen het proces.

Voor dit project heeft onze lichtontwerper gebruik kunnen maken van de digitale bouwtekeningen en schetsen van het interieurconcept. Hierdoor heeft Jeroen een nauwkeurige representatie van de ruimte kunnen maken, waarbij de 3D-visualisaties dienen als essentieel hulpmiddel.

In onze visualisaties nemen we aspecten zoals sfeer, schaduw en daglichtinval op, waardoor we kritisch kunnen evalueren of de verlichting voldoet aan alle aspecten van functionaliteit en esthetiek.

Totaalontzorging met complete projectbegeleiding.

Samen met een projectering en een elektrisch installatieplan is de installatie uitgevoerd door de samenwerkende installatiepartner. Met deskundige projectbegeleiding waarborgen we een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.

Meer over onze diensten.

 

 

 

Slimme aansturing voor meer dan alleen verlichting.

Voor deze woning is het Loxone gebouwbeheersysteem toegepast. Met één druk op de knop kan de bewoner elke ruimte, lamp of scène afzonderlijk beheren. Het Loxone systeem is dermate geavanceerd dat het veel meer functionaliteit biedt dan alleen lichtsturing.

"Onze technische dienst heeft de bedieningskast voorgeassembleerd, zodat deze eenvoudig plug-and-play geïnstalleerd kan worden door de installatiepartner."

Flexibiliteit van uitlichten.

Er is gekozen voor zwarte armaturen om een moderne en tijdloze implementatie van de verlichting te realiseren. Dit varieert van inbouwspots op de eerste verdieping tot moderne railverlichting boven het kookeiland. In de keuze van de verlichting gold dat flexibiliteit en aanpasbaarheid belangrijke aspecten waren, naast het esthetische.

Al onze producten

"Invulling van het lichtontwerp past precies bij de wensen van de klant, mede dankzij de goede samenwerking."