WAAR.

Samen zorgen we voor een duurzame bouwketen

Bouwcenter Logus-De Hoop werkt continu aan verduurzaming. Daarom hebben alle Bouwcentervestigingen een duurzaamheidsconvenant getekend. Daarmee verbindt iedere vestiging zich aan het gezamenlijke MVO-beleid. De actie om compleet om te schakelen naar led-verlichting sluit hier dan ook naadloos op aan.

"Het (licht)advies van LuxImprove bestaat uit een totaalaanpak met volledige ontzorging van inventarisatie tot oplevering."

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Een plek om duurzaam te bouwen en voor inspiratie.

Voor ieder afzonderlijke Logus-De Hoop vestiging is een apart lichtplan gemaakt. Een lichtscan op locatie zorgt voor de correcte informatie om tot een goed lichtadvies te komen.

"Het doel was 1-op-1 vervanging van de bestaande verlichting, met lichtverbetering op plekken waar dat nodig was. " 

Door de besparingscalculatie krijgen we inzicht in het verbruik. Dit koppelen onze (licht)experts aan een lichtberekening met 3D-tekeningen, om een realistisch beeld te krijgen van de toevoeging van licht. 

Meer over onze werkwijze

WIJ.

Samenwerken aan een duurzame toekomst.

LuxImprove heeft met verschillende installatiepartners het installatieproces zo afgestemd dat vervanging snel plaats kon vinden. Dit geeft weinig tot geen oponthoud voor de organisatie.

Projectbegeleiding tot in de puntjes uitgedacht.

Voor iedere locatie is een projectering meegeleverd. Zo krijgt de installateur volledig inzicht in welke armaturen waar geplaatst moeten worden.

Wist u dat LuxImprove in staat is om met uw huisinstallateur de samenwerking aan te gaan?
Of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Ook een (installatie)partner worden

 

WAT.

Zorgvuldige plaatsing van efficiënte led-verlichting.

De showroom wordt verlicht door een variatie aan sfeervolle led-armaturen, spotjes en lichtbronnen. In de kantoor- en vergaderruimtes zorgen led-panelen en led-downlights voor functioneel (werk)licht dat, net als de rest van de verlichting, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en prestaties.

Casambi lichtsturing zorgt in de vestiging voor de nodige flexibiliteit in comfort, sfeer en bediening." 
1-op-1 vervanging met modulaire lijnverlichting.

Bestaande TL-lijnen zijn in het magazijn vervangen door led-lichtlijnen. In de praktijk betekent dit een gelijkmatig licht, tegen zeer lage operationele kosten. Sensoren zijn toegevoegd om de verlichting alleen te laten branden bij aanwezigheid. 

Een totaalaanpak bevat ook veiligheid.

Uiteraard mag bij een totaalaanpak de noodverlichting niet achterblijven. Onze (licht)experts zijn gecertificeerd in het toepassen van noodverlichting en vluchtwegmarkering volgens de laatste norm. Denk hierbij aan het bouwbesluit, de arbowet en de NEN (1010 en 1838). 

Stap eens binnen in de vernieuwde Bouwcenter Logus-De Hoop vestigingen en ervaar de kracht van licht.

 Meer over onze producten