KORT.

Modernisering van de faciliteiten.

In het magazijn hingen zowel conventionele highbay armaturen als tl-buizen. De hoogte van het magazijn, in combinatie met het sterk afnemende vermogen heeft in de oude situatie gezorgd voor een lichtniveau die niet voldeed aan de wensen.

“Een lichtscan op locatie zorgt voor de correcte informatie om tot een goed lichtadvies te komen. De keuze voor led-verlichting was dan ook snel gemaakt.”

Door de aangeleverde 2D tekeningen heeft ons projectenteam alle informatie in bezit om een lichtcalculatie te creëren. Hiermee wordt een situatie geschetst die voldoet aan de wensen van de klant.

Ook met ons samenwerken

MEER.

De juiste lichtsterkte voor uw magazijn of werkplaats.

Er is gekozen voor krachtige highbays met een lichtsterkte van 14.000 lumen. In totaal zijn 16 armaturen vervangen. Dit zorgt voor een sterke verbetering van het basisniveau aan licht. Boven het inpakstation is een extra lichtlijn gemonteerd, om de werkzaamheden te ondersteunen.

Nog (kosten)efficiënter dankzij de toenmalig EIA.

De combinatie van krachtige leds en het lage verbruik zorgt ervoor dat deze lichtoplossingen in aanmerking kwam voor de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Onze producten