KORT.

Kijken naar het functionele, alsook het visuele. 

Samen met architectenbureau Burosalt, interieurarchitect Peter Klemann en de samenwerkende (installatie)partner heeft LuxImprove een moderne totaaloplossing weten te realiseren voor zowel de binnen- als buitenkant.

"Wij kijken samen met de opdrachtgever naar zowel de ruimte, inrichting als de functies die bijdragen aan welke verlichting er toegepast kan worden."

Gebaseerd op het ontwerp van het interieurconcept is onze (licht)expert aan de slag gegaan met het toevoegen van verschillende armaturen die sfeervol en soms een tikje stoer van vormgeving zijn, maar functioneel in toepassing. 

Onze werkwijze

MEER.

Slimme lichtsturing voor een prettige (werk)omgeving.

Een combinatie van hanglampen in combinatie met led-downlights zorgen voor een speelse en functionele toepassing van licht. Slim aangestuurde armaturen boven de bureaus geven, dankzij de opalen lenzen, een egaal en diffuus lichtbeeld, zonder hinderlijke schittering of schaduwvorming. 

"Werknemers kunnen dankzij een app zelf de lichtintensiteit boven hun bureaus aanpassen. Wel zo prettig."

Een sfeervolle en herkenbare buitenkant dankzij led-lichtlijnen.
Verspreid over het kantoor zijn diverse led-strips geïntegreerd die ook buiten onder de luifel zijn gemonteerd.  De verlichting zorgt voor een strak lijnenspel die de structuur en vormgeving van het gebouw volgen en accentueren. Om het geheel af te maken zijn diverse up-en-down armaturen geplaatst, verspreid over de buitengevel, voor een verhoging van de veiligheid en herkenbaarheid tijdens de donkere momenten van de dag.

Onze producten