WAT.

Fundamenteel voor de gezondheid. 

Onze lichtexperts passen innovatieve (licht)oplossingen, in combinatie met intelligente besturing, toe om de kwaliteit van leven te verbeteren. Sfeervol net als thuis, maar functioneel voor het zorgpersoneel. LuxImprove houdt rekening met de juiste balans tussen lichtkwaliteit en duurzaamheid. 

Ons doel is het creëren van een praktische werksfeer voor uw medewerkers en een goede leefomgeving voor de cliënten. Goede verlichting brengt het huiselijke gevoel van vroeger terug naar de bewoners en bezoekers. 

Denk aan verlichting voor:

Een ziekenhuis, praktijkruimte of verzorgingstehuis;
Voor behandelruimtes, wachtkamers en operatiekamers;
 Sfeervolle verlichting van de kinderopvang, recreatieruimte of dagbesteding;
 Duidelijke en veilige verlichting van gangen en trappen;
 Verlicht vergaderruimtes, kantoren, openbare ruimtes en wachtruimtes.

Met ons samenwerken

DOEN.

Slim toepassen van moderne (licht)oplossingen.

Schakel eenvoudig tussen verschillende lichtscènes en verander de omgeving met één druk op de knop naar functioneel werken, of kies voor een actieve houding in de middag, tot aan rustig in slaap vallen tegen de avond. Haal alle gemakken in huis met totale controle om slim en eenvoudig de sfeer te zetten.

Verhoog het welzijn en comfort.

Licht is onmisbaar als het aankomt op een goed biologisch ritme. Voeg de kracht van biodynamische verlichting toe in uw zorginstelling en pas automatisch de helderheid, kleurtemperatuur en het niveau van blauwlicht aan naarmate de dag verstrijkt. Hiermee stimuleert u de gezondheid en welzijn van uw bezoekers, cliënten en medewerkers. 

Alles over biodynamische verlichting

WIJ.

Verhoog het welzijn en comfort in uw zorgomgeving.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Neem dan contact op met één van onze lichtadviseurs en laat u verwonderen door de kracht van licht.

Onze (licht)oplossingen verlichten de zorg:

✓ Intelligente en hoogwaardige (licht)oplossingen helpen de bedrijfskosten aanzienlijk te verlagen;
✓ Verlichting die speciaal is aangepast aan ouderen helpt verkeerde interpretaties en valpartijen te voorkomen;
Biodynamische verlichting verbetert de slaap-waakcyclus, verhoogt het welzijn en het activiteitenniveau;
✓ Een lichtontwerp van LuxImprove houdt rekening met de wensen van bewoners en personeel, de gebruiksscenario's van de kamers en de aanwezigheid van daglicht.

{{ errors.first("field_195") }}

 

 

WAAR.

Verlichting in de zorg.

Nieuwsgierig naar hoe ons werk eruit ziet? Bekijk dan onze projectpagina. Hier vertellen we inhoudelijk meer over onze producten, diensten en toegepaste oplossingen.

Bekijk onze zorgprojecten