KORT.

Projectbegeleiding tot in de puntjes uitgewerkt.

Direct vanaf het begin heeft onze projectafdeling, in afstemming met de architect en (installatie)partner, de wensen en ideeën van de klant weten te formuleren tot een sfeervolle lichtoplossing. 

'Met ondersteuning van onze projectbegeleiding hebben de opdrachtgevers hun ideeën en visie tot in detail verlicht zien worden.'

De versterking van elementen.

Zichtbare elementen als staal en beton voeren de boventoon. De woonkamer is met een hoogte van
8 meter imposant en ruimtelijk opgezet. Speciaal voor deze ruimte is gekozen om een design-armatuur te plaatsen die ook vanaf de vide zichtbaar is. Toepasselijk heet dit designarmatuur de ‘Rain’. Druppels hangen als lichtelementen aan de zwarte draden naar beneden, om naast sfeervol ook functioneel licht te geven in het zitgedeelte.

Alle staalelementen zijn zwart van kleur. Passend bij de industriële look is gekozen voor zwarte railverlichting, met een subtiele toepassing van onze AR111 dim-to-warm led-spots. Dit zorgt voor een gezellige toepassing van het licht bij laag vermogen en praktisch inzetbaar licht bij vol vermogen.

Bekijk al onze diensten

MEER.

Accent op sfeer en veiligheid.

Ook aan de buitenkant is gedacht. ‘Accent’ op de vormen van het gebouw zijn hierin het hoofddoel. De keuze voor elegante en strak vormgegeven up-en-down armaturen zorgen voor een warme, bijna oranje gloed.

'De unieke stalen schuurwoning is voorzien van designarmaturen passend bij de stijl van het huis.'

Deze verlichting zorgt niet alleen voor een subtiele hint naar het stalen frame. De buitenarmaturen zorgen ook voor een verhoging van de veiligheid en zichtbaarheid rondom het gebouw.  Onze samenwerking heeft gezorgd voor een residentiële lichtoplossing die het moderne pand van binnen en van buiten architectonisch complimenteert.

Meer over onze producten