KORT.

Een voormalige kerk omtoveren tot een sfeervol restaurant.

Het heeft iets imposants, eten in een voormalige kerk die omgevormd is tot een elegant restaurant. In 2014 kreeg LuxImprove de vraag om de voormalige kerk in Baarland te verlichten, met de request dat de samenhang tussen de authentieke elementen en de moderne inkleding een mooi geheel ging krijgen dankzij de verlichting.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en de verlichting is onveranderd gebleven. Laat u verwonderen door de mogelijkheden van onze led-verlichting en neem contact op met één van onze lichtspecialisten. 

Ook met ons samenwerken

MEER.

De AR111 van Optiled; veruit de beste oplossing in sfeer en ambiance.

Verlichting speelt een belangrijke rol als het gaat om sfeer creëren. Terug in 2014 werd ons gevraagd om een sfeervol, doch duurzame toepassing van licht te bedenken die geen afleiding zou creëren van het esthetische voorkomen van de oude kerk. Door gebruik te maken van Kalux led-opbouw armaturen voorzien van dimbare Optiled AR111 led-spots, wordt de juiste ambiance gecreëerd.

Dankzij de krachtige spots, met een specifieke gradenbundel wordt het ook mogelijk om vanaf grote hoogte voldoende (accent)verlichting te creëren op de tafels.

Elders zijn diverse verstelbare GU10 led-spots gemonteerd op faserail om accent te leggen op specifieke eigenschappen van de ruimte. 

Al onze producten