MISSIE.

Onze missie

Als lichtspecialist zetten wij onze passie, lichtkennis en kwaliteit in om onze klant op gebied van verlichting compleet te “ontzorgen”. Licht draagt bij aan sfeer, veiligheid, en comfort. Als totaalleverancier van duurzame verlichting is het onze zorg om uw pand of terrein conform uw wens optimaal goed te verlichten. Gedurende uw project staan we op licht-technisch vlak voortdurend aan uw zijde en helpen wij u met het maken van de juiste keuzes.

VISIE.

Onze visie.

Wij willen samen met onze partners trots kunnen zijn op ieder lichtproject dat we volbrengen. Onze medewerkers, partners en klanten kunnen erop vertrouwen dat LuxImprove een solide continuïteit biedt en alles binnen haar vermogen doet om een betrouwbare werkgever, partner en leverancier te zijn. Uw verlichting is onze zorg!

TEAM.

In de spotlight.

LuxImprove bestaat uit een hechte club van gedreven en ervaren professionals waarbij kernwaarden als passie, kennis, kwaliteit en servicegerichtheid dagelijks toegepast worden in onze werkzaamheden.

Jordi van de Vrie

Jordi van de Vrie

Directeur

Adriaan van de Vreede

Adriaan van de Vreede

Manager Projecten / Lighting Designer

Björn Buylinckx

Björn Buylinckx

Projectleider

Stefan Dekker

Stefan Dekker

Accountmanager

Matthijs Breure

Matthijs Breure

Lighting Designer | BREEAM Expert

Ferry Bartsch

Ferry Bartsch

Accountmanager

Sharad van Roggen

Sharad van Roggen

Business Development Manager

Jeroen Bulten

Jeroen Bulten

Lighting Designer

Job de Visser

Job de Visser

Inkoper

François van den Berge

François van den Berge

Projectcalculator

Charlotte de Ridder

Charlotte de Ridder

Verkoop binnendienst

Vivian van den Berge

Vivian van den Berge

Verkoop binnendienst

Ankie Dingemanse

Ankie Dingemanse

Marketing & Communicatie

Marc Koster

Marc Koster

Expeditie

Tommy Klaassen

Tommy Klaassen

Expeditie

Richard van de Vrie

Richard van de Vrie

Oprichter & Adviseur

IMPACT.

Samen staan we sterk.

Met de inzet van het kindsponsorprogramma begeleid Compassion individuele kinderen van extreme armoede naar zelfredzaamheid. 

De sterkte van ons team willen wij daarom gebruiken om ook de toekomst van anderen positief te beïnvloeden. Samen met Compassion steunen wij Daniel en Naweh-Da.

Samen werken aan een duurzame toekomst.

In de actieve beleidsvorming op het gebied van duurzaamheid, is verantwoord omgaan met afval één van de pijlers. Het laten recyclen van oude armaturen, lampen en tl-buizen is daar een onderdeel van. Dit doen wij samen met Wecycle. Het ingezamelde e-waste laat Wecycle recyclen door gecertificeerde verwerkers die uitsluitend conform CENELEC/WEEELABEX standaarden werken.

LICHT DOET (VER)WONDEREN

Onze focus begint vanuit licht, maar dankzij een nauwe samenwerking met verschillende partners kunnen wij flexibiliteit en expertise combineren voor architecten, installateurs en (eind)klanten om ieder project als totaaloplossing te voltooien.

Bent u benieuwd naar onze activiteiten en in welke branches wij actief zijn? Wij gaan graag de samenwerking met u aan om uw project te verlichten.

Ik zoek verlichting voor:

{{ errors.first("application") }}
{{ errors.first("phonenumber") }}
{{ errors.first("email") }}