LICHT.

Doet (ver)wonderen.

Licht is fundamenteel voor mens, dier en natuur in hun bestaan. Met het juiste licht kunt u een specifieke sfeer en ambiance creëren. Onze kernactiviteiten zijn gebaseerd op lichtontwerp en -regeling. Dankzij onze in-house expertise missen we geen enkel detail, zodat we voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden.

Functioneel

Functionele verlichting vervult een belangrijke rol door een ruimte functioneel te verlichten. Hiermee wordt de aandacht gevestigd op gebieden waar taken worden uitgevoerd. Door de ruimte goed te verlichten, wordt ons precies verteld waar we naar moeten kijken en worden belangrijke elementen in de ruimte gecreëerd, georganiseerd en gemarkeerd.

Sfeervol

Voeg daaraan toe de mogelijkheid om functioneel licht te combineren met sfeervol licht en u creëert een omgeving die als gezellig, inspiratievol of zelfs kalmerend valt te omschrijven. Door accent te leggen op bepaalde eigenschappen, kleuren te versterken en dynamiek toe te voegen in het lichtontwerp wordt de nieuwsgierigheid geprikkeld.

"In the right light, at the right time, everything is extraordinary" - Aaron Rose

Veilig

Licht kan daarnaast de sociale veiligheid vergroten. Denk hierbij aan noodverlichting, verlichting ter ondersteuning van dagelijks functioneren of verlichting die ongewenste personen doet weren.

Ik zoek verlichting

STURING.

Totale (licht)controle.

De Experience as a Value-aanpak combineert alle facetten tot een totaaloplossing die kan worden gecombineerd met geavanceerde aansturing, van comfortregeling tot veiligheid en sfeerondersteuning voor de dagelijkse routine in en rondom uw omgeving. U kunt eenvoudig tussen verschillende scènes schakelen en uw omgeving veranderen met een druk op de knop, van functioneel leven naar sfeervol recreëren.

"Before anything else, preparation is the key to success.”

Alles over (licht)sturing