LICHT.

Doet (ver)wonderen.

Licht is fundamenteel voor mens, dier en natuur in zijn bestaan. Met het juiste licht creëer je een specifieke sfeer en ambiance. Onze kernactiviteiten zijn gebaseerd op lichtontwerp en lichtregeling. Dankzij onze in-house expertise wordt geen detail gemist, waardoor u voor iedere situatie een maatwerk oplossing tot uw beschikking krijgt.

- Functioneel.

Door functionele verlichting toe te passen, wordt de juiste hoeveelheid licht gecreëerd die nodig is voor het prettig functioneren in uw omgeving. Licht kan daarnaast de sociale veiligheid vergroten. Denk hierbij aan noodverlichting, verlichting ter ondersteuning van dagelijks functioneren of verlichting die ongewenste personen doet weren.

- Sfeervol.

Voeg daaraan toe de mogelijkheid om functioneel licht te combineren met sfeervol licht en u creëert een omgeving die als gezellig, inspiratievol of zelfs kalmerend valt te omschrijven.

"In the right light, at the right time, everything is extraordinary"

- Beleving.

Combineer kleur en intensiteit en beïnvloed het koopgedrag en de gemoedstoestand van uw bezoekers.

Ik zoek verlichting

GELUID.

Kraakhelder.

Bovendien kan geluid worden gebruikt om de sfeer te bepalen. Het duurt slechts 0,146 seconden voordat een mens een geluid hoort en interpreteert. Dit zorgt voor een directe weg naar uw emoties. Niet voor niets dat geluid zoveel teweeg brengt bij het creëren van de juiste ambiance.

“Sound is the vocabulary of nature.”

Hoor het onzichtbare.

Het belangrijkste is dat gehoor ons verbindt met mensen waardoor we kunnen communiceren op een manier die geen van onze andere zintuigen kan bereiken. Geluid voegt emotie toe en verbindt mensen met wat ze zien. Het ondersteunt beeldvorming en definieert de algehele sfeer en toon die gezet wordt in de ruimte.

BEELD.

Spraakmakend.

De mens is erg gevoelig voor beeld. Combineer het visuele met de totaalervaring en creëer een blijvende herinnering. Dankzij onze expertise kunnen we een geïntegreerde visuele ervaring aanbieden.

"Visualization is daydreaming with a purpose.”

Licht- en beeldbeleving.

 Zicht speelt, net als de andere zintuigen, een belangrijke rol bij het waarnemingsvermogen van een individu. De signalering gaat 80% via de zintuiglijke beleving van de ogen. Licht en beeld spelen een belangrijke rol in perceptie, sfeerbeleving en veiligheid. Deze drie elementen worden dagelijks toegepast in de denkwijze en uitvoering onze (licht)ontwerpen.

 

GEUR.

Die bij blijft.

Geuren kunnen uw gevoel en beleving zo beïnvloeden dat een goede geur een slecht humeur kan verbeteren en ertoe aanzetten dat men vriendelijker is voor werknemers en voor elkaar. Als zodanig is geurimplementatie een krachtig hulpmiddel om toe te voegen aan uw totale ervaring.

"Nothing is more memorable than a smell.”

Reuk, creëert herinneringen.

Reuk is ons meest primitieve zintuig. Bij het binnenkomen van een tuin of ruimte is het eigenlijk eerst ruiken dan pas zien. Het reukvermogen is nauw verbonden met het deel van de hersenen dat betrokken is bij emoties.

Door geur toe te passen in de omgeving kunnen wij de beleving in de ruimte beïnvloeden. Geur is niet voor niets 45% verantwoordelijk voor de beleving van de ruimte.

STURING.

Totale controle.

De Experience as a Value aanpak combineert alle facetten tot een totaal oplossing die gecombineerd kunnen worden met geavanceerde aansturing; van comfort regeling tot veiligheid, sfeer ondersteuning van de dagelijkse routine in en rondom uw omgeving. Schakel eenvoudig tussen verschillende scenes en verander uw omgeving met een druk op de knop van functioneel leven naar sfeervol recreëren.

"Before anything else, preparation is the key to success.”


Laat mij verwonderen