Optiled en Cree voorzien Singaporese openbare wijk van led-verlichting

Blog

Optiled levert 64.000 SSL-armaturen voorzien van Cree led’s aan Jurong Town. In opdracht van de Singaporese overheid levert Optiled Lighting International maar liefst 64.000 SSL-armaturen aan de openbare woonwijk Jurong Town. Deze SSL-armaturen, voorzien van Cree’s XLamp XR-E led’s, worden in 400 van de 588 gebouwen geïnstalleerd. De grootste publieke led-verlichting make-over die de Singaporese overheid ooit heeft laten uitvoeren.

Met de ontwikkeling van de armaturen moest Optiled voldoen aan de strenge Singaporese overheidsnormen. De armaturen combineren de deskundigheid van Optiled met de materialen van Cree.  “Onze ervaring in het werken met Cree gaf ons het volste vertrouwen om de uitdaging aan te gaan. Cree’s verlichtingsklasse en onze expertise hebben ervoor gezorgd dat we een uitstekend product konden leveren aan Jurong Town.”, aldus Peter Chan, managing director bij Optiled. “Het Jurong Town project vereiste grote precisie en is één van de uitdagendste projecten die we ooit hebben gedaan in samenwerking met Optiled.”, volgens Soo-Ghee Lee, vice president en general manager van Cree Asia Pacific.