Top 5 meest gelezen led-artikelen van juli

Blog

De maand juli is weer bijna voorbij. Daarom zetten wij de 5 meest gelezen artikelen van deze maand voor u op een rij!

1. Nog meer fiscaal voordeel met de Energie Investeringsaftrek (EIA) in 2016

De EIA is per 1 januari 2016 verhoogd naar 58%. Daarmee neemt het fiscaal voordeel voor bedrijven die investeringen in led-verlichting  nog verder toe. Bent u al overgestapt op led?

2. Lage UGR-waarde wat is dat?

Het visuele comfort van verlichting wordt steeds belangrijker. Een goed verlichtte werkplek kan van invloed zijn op de productiviteit en vooral verblinding is dan niet wenselijk. Verlichting met een lage UGR kan in dat geval uitkomst bieden!

3. Verplichte energiebesparing voor bedrijven

De overheid gaat een milieuregel handhaven die min of meer in de vergetelheid is geraakt. Namelijk dat bedrijven onder bepaalde voorwaarden verplicht zijn om te investeren in energiebesparende middelen zoals led. Voldoet uw onderneming al aan deze maatregel?

4. Stekerbaar installeren

Niet langer kabels strippen of op maat maken, maar snel en makkelijk installeren waardoor u tijd én geld bespaart? Dankzij de plug & play oplossingen van LuxImprove wordt het installeren van led alleen maar eenvoudiger!

5. Positieve effecten van dynamisch licht voor ouderen

Door daglicht na te bootsen zouden dementerende ouderen een betere kwaliteit van leven hebben. Dat wijzen diverse onderzoeken uit. Wat de voordelen van dynamisch licht zijn? Lees het hier!

In de led-kennisbank van LuxImprove leest u regelmatige nieuwe artikelen over alles wat met (led)verlichting te maken heeft. Volg ons op Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ of schrijf u in voor de nieuwsbrief en ben al eerste op de hoogte van het laatste nieuws!