Top 5 meest gelezen led-artikelen van augustus

Blog
Top 5 meest gelezen led-artikelen van augustus

De maand augustus en daarmee dus ook de bouwvak is alweer voorbij. Hoog tijd dus om uw kennis rondom led-verlichting bij te spijkeren. Speciaal voor zetten wij de 5 best gelezen artikelen van augustus voor u op een rij.

1. Verlichting op een 3-fase rail, hoe werkt het en wat kunt u er mee?

Een 3-fase rail is een systeem dat vaak gebruikt wordt om modulaire verlichting te plaatsen. Door de vele verschillende soorten onderdelen wordt er met een 3-fase railsysteem een grote vrijheid in installatie gecreëerd. Lees het volledige artikel en kom alles te weten over een 3-fase railsysteem.

2. Led meest verkochte lichttechnologie 2015

In 2015 is er, in Nederland, voor het eerst meer led-verlichting verkocht dan traditionele verlichting. Dat blijkt uit cijfers die LightRec heeft gepresenteerd in haar jaarverslag. Lees alle ins en outs in deze blogpost.

3. 5 eenvoudige energie bespaartips (MKB)

Steeds vaker zie ondernemers in het MKB de voordelen in van een energiezuinige bedrijfsvoering. Om u als ondernemer op weg te helpen, geven wij u in dit artikel 5 eenvoudige tips om energie te besparen.

4. De verschillen tussen spanning, stroom, weerstand en vermogen uitgelegd

Spanning, stroom, weerstand en vermogen zijn begrippen die vaak door elkaar gehaald en dus ook verkeerd gebruikt worden. In de LuxImprove led-kennisbank leggen wij u het verschil uit.

5. LB-normering: wat is de kwaliteit van led-verlichting?

Om een duidelijke lijn te krijgen in wat de kwaliteit is van led-lichtbronnen en armaturen met geïntegreerde leds is de LB-normering in het leven geroepen. Hoe deze normering werkt leest u in de speciale blog hier over!