Nieuw: Retrofit oplossing voor oude PL (CFL) lampen

Blog

Naar schatting zijn er in Europa circa 150 miljoen conventionele PL-C lampen in gebruik. Hoog tijd voor een retrofit led-oplossing die ook daadwerkelijk zorgt voor een één-op-één vervanging van deze veelgebruikte lamp.

Voordelen led

Led kent vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Zo is dit duurzame alternatief vrij van schadelijke stoffen als kwik en UV-straling, verbruiken led-lampen aanzienlijk minder energie én is de levensduur van led-lichtbronnen vele malen langer. Dit resulteert in significante besparingen op energie- en vervangingskosten.

Retrofit alternatief

LuxImprove levert u een led-retrofit alternatief voor CFL lampen in bestaande downlight toepassingen. Deze PLC-lampen zijn niet alleen retrofit qua vormfactor, maar ook compatible met elektromagnetische (EM) en hoogfrequente (HF) voorschakel apparaten (VSA). Het is dus niet nodig om aanpassingen te doen aan het armatuur wat de installatie van de lamp eenvoudig maakt. Dankzij deze simpele plug & play oplossing ligt de gemiddelde terugverdientijd van deze lichtbron op minder dan 2 jaar.

Bekijk onze led PLC 2-pins en 4-pins lichtbronnen of neem contact op voor meer (retrofit) led-oplossingen.